Fede pendler til stuen

pendel-lamper-til-stuen

Lys er vigtigt. Den rette belysning skaber den rette stemning, og med en flot pendel kan man skabe en enestående atmosfære i et rum ved hjælp af lys alene.

Pendler kan fås i mange afskygninger og materialer, og alt efter størrelse, kan de placeres nærmest hvor som helst.

For at skabe den rette atmosfære, skal man altså tage med i sine beregninger hvad nøjagtigt det er man vil opnå med den type belysning man søger efter. En pendel der fokuserer lyset nedad uden at sprede det giver ikke meget mening, hvis man ønsker en lys stue.

Ønsker man hyggebelysning, kan man vælge små pendler, der hænger i en klynge i et hjørne af stuen og sender et blødt, dæmpet lys ned over væggen og gulvet.

Er det arbejdsbelysning man er ude efter, f.eks. over spisebordet, så giver det mere mening med en åben skærm eller endda en gennemsigtig glaskuppel, der spreder lyset ud over hele stuen. Mangler du inspiration til arbejdsbelysning, eller hvordan du eksempelvis kan indrette et kontor, så kan jeg anbefale at tage et kig på Digital News og deres guide til, hvordan man indretter et hjemmekontor.

Lys til alle situationer

Pendler er en fællesbetegnelse for lamper, der hænger ned fra loftet. Her kan der være tale om alle typer lamper, og ønsker man pendler, der kan dække over forskelligartet brug, så kan man også finde det.

Enten ved at bruge en lys dæmper, der kan skrue op og ned for lyset alt efter behov, eller flere, sammenhængende lamper, hvor man kan vælge at tænde nogle af dem, eller alle på én gang.

Pendler kan fås i mange faconer, farver og materialer, så det er helt klart muligt at finde noget for enhver smag.

De kan også fås i mange forskellige prisklasser, så det er muligt at finde en pendel, der lever op til ens kriterier, hvad enten det drejer sig om design, som man gerne vil investere i, eller en simple, billig pendel, der alligevel lever op til de krav man har til god belysning.

Pendler giver lys og liv i stuen

Uanset hvad man er til, så findes der med sikkerhed en pendel der passer til ens smag og øvrige interiør. Tidløst, klassisk design så som PH-lamper eller Tom Dixon lamper pryder i ethvert hjem, men det behøver jo ikke være dyre lamper man hænger op i sin stue.

Så længe man får en pendel der passer til ens smag, så er designet ikke så vigtigt. Pendler kan findes i et utal af forretninger, både fysiske og på nettet. Det gælder bare om at finde den rigtige.

pendel-lamper-til-stuen