Det handler ikke bare om Valentino sneakers

valentino sneakers

Det handler om alt, hvad der starter med navnet for det italienske brand. Jeg er selv lidt glad for dyre mærker, så derfor er det også på sin plads, at hende den dejlige skal forkæles med dyre mærker. Jeg har før set hende gå rundt i et par Valentino sneakers. Eller, lad mig omformulere det. Jeg har MANGE gange set hende gå rundt i et par Valentino sneakers, men jeg har kun bemærket det ene par. Det er jo heller ikke sådan noget, man lige går ud og køber, og slet ikke sidst på måneden. Min pointe er, at jeg er ret sikker på, at hun kun har ét par Valentino sneakers. Men dette indlæg handler ikke bare om Valentino sneakers. Det handler også om en Valentino bag og alle mulige typer af Valentino shoes.

Lad os starte med de Valentino sneakers

Det er trods alt dem, der har fået mig til at skrive dette indlæg i første omgang. Selvom hun kun har ét par, så er det de eneste sneakers, jeg har set hende med. Ellers går hun bare rundt i andre typer af sko, som sandaler og støvler. De Valentino sneakers må altså være vigtige for hende.

Jeg har derfor fundet et par Valentino sneakers, der er lige i øjet til en betænksom gave. Hun skal gå med dem, når de andre er blevet trætte. Eller også skal hun gå med dem i stedet for de andre, og så kommer de andre på ved mindre særlige lejligheder.

valentino sneakers

Andre Valentino shoes kan også noget

Det synes jeg i hvert fald. Vi har virkelig at gøre med et mærke, der er tidløst og fyld med elementer i den bedste kvalitet. Min kærestes gamle Valentino sneakers er blot et bevis på denne gode kvalitet. Af samme grund har jeg ikke noget imod at bruge lidt ekstra penge på det. Jeg ved nemlig, at det er pengene værd, og det samme gælder alle andre Valentino shoes.

Valentino sneakers går jo ikke altid til fester, selvom de er lidt finere end almindelige sneakers. Hertil skal der et par helt andre Valentino shoes, og jeg har fundet dette perfekte par på Kassandra.dk:

valentino shoes

Til perfekte Valentino shoes skal der være en perfekt Valentino bag

Du troede måske, at vi var færdige? Så kan du godt tro om igen. Vi burde måske være færdige for længst, for en Valentino bag er jo heller ikke ligefrem billig. Jeg ved bare, at hun har tænkt sig at bruge det lige så meget, som hun bruger sine Valentino sneakers. Derfor synes jeg, at det er okay at forkæle hende lidt. En Valentino bag kan næsten ikke undværes, når vi alligevel er så godt i gang. Så selvfølgelig skal hun have sådan en også på et tidspunkt. Måske gemmer jeg hendes Valentino bag til en anden gang. Ellers bliver det jo helt som juleaften, og det er altså “bare” en kandidatgave. Jeg kender bare mig selv godt nok til at vide, at jeg ikke kan vente med at give den til en anden gang. Så snart jeg har bestilt den hjem fra nettet, og den ligger klar i kosteskabet, så skal hun alligevel have den. Jeg får scoret så mange point på det her. Det håber jeg i hvert fald.

valentino bag